Yritys

Monipuolista taloushallinnon ammattiosaamistaan vuodesta 1990 lähtien.

Tarjoamme kokonaisvaltaiset palvelumme kohtuullisen hintaan kaikenkokoisille yrityksille ja säätiöille. Eri alojen ammattiosaamisemme ansiosta yksikään toimiala ei ole ole vieras, ja pystymme näin tarjoamaan jokaiselle asiakkaallemme tarvittavan taloushallinnon. Asiakkaamme koostuvat osakeyhtiöistä aina ammatinharjoittajiin ja säätiöihin sekä yhdistyksiin useilta eri toimialoilta.

Yrityksen henkilökunta on ammattitaitoista, koulutettua ja motivoitunutta. Tämä takaa erinomaisen palvelun lisäksi tarvittavan tiedon ja avun nopeasti, vaivattomasti ja edullisesti. Käytössämme on useita erilaisia taloushallinnon ohjelmistoja, joilla voimme optimoida yrityksen verotuksen ja laskea eri menetelmin tulevan tuloksen ja tärkeimmät tunnusluvut. Graafinen raportointijärjestelmä havainnollistaa yhtiön tuloslaskelman, taseen, vertailut edelliseen tilikauteen tai budjettiin sekä tilikauden ennusteen selkeästi ja nopeasti ilman useiden sivujen tulostuspinoja.

Pystymme tarjoamaan asiakkaallemme kokonaisvaltaiset taloushallinnon ja tietoteknikan palvelut. Käytössämme on extranet-palvelu, joka mahdollistaa asiakkaan pääsemisen omiin tulos- ja tasetietoihin, palkkatietoihin, hallinnonpalveluihin sekä kaikkiin erikseen sovittuihin tietoihin ja dokumentteihin etänä. Tarjoamme myös täysin internetverkkopohjaisen järjestelmän, joka sisältää mm. osto- ja myyntireskontran sekä maksatuksen.