MSA Remontit ky

MSA Remontit -yrittäjä Matti Parviainen saa Mikkoselta kaiken saman katon alta ja yhdellä kertaa

Kuopiolainen Matti Parviainen luotsaa vuonna 2007 perustamaansa MSA Remontit ky -yritystä, jossa työpäivät kuluvat erilaisissa rakennusalan uudis- ja remonttikohteissa muun muassa rakennetutkimuksia ja sisäilmakorjauksia tehden. Työt täyttävät helposti kalenteria kuin varkain, ja jaksamisesta on tärkeää pitää huoli. Hyvämaineiselle yrittäjälle Laskentapalvelu Mikkonen on mahdollistanut tehokkaamman ajankäytön jo 15 vuoden ajan.  

– Laskentapalvelu Mikkonen on ollut minulle tuki ja turva talousasioissa aivan yritykseni perustamisesta lähtien. Tuolloin tuttuni suositteli minulle Mikkosta evästäen, ettei muita tilitoimistoja kannata edes miettiä. Nämä suosittelut ohjasivat minut Mikkosen pakeille, ja näin 15 vuoden perusteella olen samaa mieltä. Taitavat Mikkosella tietää asiani jopa paremmin kuin minä itse, naurahtaa Parviainen.

Yrityksen kirjanpidon lisäksi Parviainen on ulkoistanut Mikkoselle suurimman osan myös henkilökohtaisesta taloudenpidostaan. Ratkaisu tuo helppoutta elämään ja vapauttaa lisäksi myös aikaa, sillä näin vaikkapa laskujen maksamisesta vapautuneen ajan voi käyttää mukavasti vaikka lähtemällä lasten kanssa leikkipuistoon. Parviaiselle tämä priorisointi on arvovalinta, joka lisää hyvinvointia arjessa. 

Parviaisen mukaan Laskentapalvelu Mikkosen arvo on paikallisuudessa ja siinä, ettei Mikkoselle tarvitse esimerkiksi pyrkiä asioimaan puhelinvaihteen kautta ja rajattujen aukioloaikojen puitteissa. Tärkeää on myös yhteinen, pitkä historia, joka on tehnyt yhteistyöstä mutkatonta ja sujuvaa. Yhteistyö pohjaa luottamukseen, ja on helppo laittaa viestiä asiasta kuin asiasta, kun vastaanottaja on vähän kuin tuttu tai kaveri. 

– Mikkoselle on vaivatonta piipahtaa hoitamaan asioita vaikka koiran kanssa kävelyllä ollessa – vastassa on aina sohva, jolle voin tarvittaessa käydä kahvittelemaan odotellessa. Vaikka suurin osa asioista onkin nykyään mahdollista hoitaa sähköisesti, tykkään siitä, että saan Mikkoselta kaiken saman katon alta ja yhdellä kertaa!

Tarvitsetko asiantuntevaa apua yrityksesi kirjanpitoon? Soita meille ja pyydä tarjous palveluistamme. Autamme sinua kaikkissa taloushallintoon liittyvissä ongelmissa. 

Ota yhteyttä ›
Soita Ota yhteyttä