Sawon Woimalaitos

Sawon Woimalaitos jakaa Laskentapalvelu Mikkosen ilosanomaa viemällä vaikka paikan päälle

Siilinjärven Toivalassa 2021 perustettu Sawon Woimalaitos tuottaa autojen optimointiin ja diagnostiikkaan liittyviä palveluja asiakaskunnalleen, joka yksityisautoilijoiden lisäksi koostuu raskasta kalustoa ja työkoneita operoivista yrityksistä. Yhden miehen voimin startannutta liiketoimintaa ollaan nyt kasvattamassa, ja yritykseen on palkattu ensimmäinen työntekijä. Yritystoimintaan liittyvissä asioissa yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Mika Oksman luottaa Laskentapalvelu Mikkoseen, jota on helppo suositella vaikka ihan kädestä pitäen!

Kuluvan kevään 2023 aikana Oksman on laajentamassa Sawon Woimalaitoksen liiketoimintaa ajoneuvojen saostelaitteiden pesuun ja korjaukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa dieselpakokaasujen jälkikäsittelylaitteita, eli hiukkassuodattimia (diesel particle filter), joiden peseminen ja puhdistaminen on kuluttajan kannalta kustannuksiltaan edullisempi ja ympäristön kannalta ekologisempi ratkaisu kuin uuden vastaavan hankinta.

Suomen teillä käytössä olevassa autokannassa tukkeutuneiden suodattimien määrä on Oksmanin mukaan lisääntynyt viime aikoina, ja lisäksi saastelaitteiden valvontaa ja tarkastusta katsastuksessa tullaan jatkossa lisäämään. Kun pesulla suodattimista on mahdollista saada uudenveroisia, näki Oksman tilaisuuden kannattavalle liiketoiminnalle ja hankki dpf-pesurin laajentaakseen palveluvalikoimaa ja tarjotakseen kilpailukykyisen vaihtoehdon. Laitehankinnalla liikevaihtoa pyritään kasvattamaan ja toimintaa laajentamaan. Koska tekeminen pitänee Oksmanin ja maaliskuun alussa aloittavan uuden työntekijän kiireisinä, on onni, että yritystoimintaan liittyvät asiat voi surutta jättää muiden murheeksi.

Oksmanin luotsaamassa Sawon Woimalaitoksessa uuden tilitoimiston löytäminen tuli yllättäen ajankohtaiseksi vain puoli vuotta yritystoiminnan aloittamisesta, kun silloinen palveluntarjoaja päätti lopettaa toimintansa. Laskentapalvelu Mikkoselle Oksman päätyi tuttavayrittäjien, joista osa oli jo vuosia aiemmin kertonut Mikkosen hyvästä meiningistä, suosittelujen kautta.

– Kun sitten soittelin ensin myynnistä vastaavalle Petrille, vakuutuin heti. Joeliina on alusta asti hoitanut asioitani ja saanut minut entistäkin vakuuttuneemmaksi oikeasta valinnasta. Ote tekemiseen on Mikkosella rennon asiantunteva, ja asiat hoidetaan tarkasti ja huolellisesti. Erityisen paljon arvostan sitä, että yhteydenottopyyntöihini palataan aina, Oksman kertoo

Oksman kertoo tyytyväisenä saavansa Mikkoselta kaikki yritystoiminnassa ja kaupankäynnissä tarvitsemansa palvelut aina viranomaisasioista verotukseen: – Hyvät neuvot olen aina saanut, eikä yhteistyö tilitoimiston kanssa voisi olla tämän sujuvampaa. Mikkosen palveluja olen jo suositellut monelle, ja tarvittaessa otan kädestä kiinni ja vien vaikka paikan päälle! 

Etsitkö rentoa ja asiantuntevaa tilitoimistoa? Sellainen on Laskentapalvelu Mikkonen. Soita meille ja pyydä tarjous palveluistamme.
 

Ota yhteyttä ›
Soita Ota yhteyttä